Brillenglazen

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen en behoefte afgestemd worden.

Als u een bril nodig heeft voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden in de glazen geslepen die in elkaar overlopen, waarmee u veraf en dichtbij scherp kunt zien.

Ook speciaal voor op uw werk zijn brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u niet altijd het beeldscherm van uw computer duidelijk zien, en voor een leesbril staat het beeldscherm vaak te ver bij u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ook de ontspiegeling van uw glazen draagt bij aan een goed kijk – en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant, helder en bieden een beter contrast.

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Deze glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende glazen een UV-bescherming  van 100 procent.